Deze Quiz is voor Jou gemist? Frank wint prachtig bedrag

Deze Quiz is voor Jou gemist? Frank wint prachtig bedrag

<em>Deze Quiz is voor Jou</em> gemist? Frank wint prachtig bedrag De quiz is vanavond voor Frank Sibrandi, die werd getroffen door zwaar hersenletsel en met de 50.000 euro van Deze Quiz is voor Jou zijn leven weer op kan pakken, zonder schulden. Bekijk ook deze fragmenten uit deze uitzending Deze Quiz is voor Jou gemist? Frank wint prachtig bedrag Bekijk deze video » Deze Quiz is voor Jou: Katja Schuurman is "geen keukenprinses" Bekijk deze video » Deze Quiz Is Voor Jou is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Deze Quiz Is Voor Jou terugkijken bij Gids.tv. Deze Quiz is voor Jou gemist? Nanny Mirjam kan naar moeder in Peru! Bekijk deze video » Deze Quiz is voor Jou gemist? Isaura wint 32.000 euro voor dochters Bekijk deze video » William Rutten voor het eerst in quiz bij Linda de Mol: ‘Ontmaagd door jou!’ Bekijk deze video »
TV :
Deze Quiz is voor Jou gemist? Frank wint prachtig bedrag

De quiz is vanavond voor Frank Sibrandi, die werd getroffen door zwaar hersenletsel en met de 50.000 euro van Deze Quiz is voor Jou zijn leven weer op kan pakken, zonder schulden.

Deze Quiz Is Voor Jou is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Deze Quiz Is Voor Jou terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze Quiz is voor Jou gemist? Frank wint prachtig bedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV