NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending In NOS Studio Sport vanmiddag een uitgebreid terugblik op het door Nederland gewonnen EK voetbal in 1988. Vanwege de afgelastingen van veel sportevenementen door het coronavirus, duikt Studio Sport de komende zondagen het archief in om gedenkwaardige wedstrijden uit de Nederlandse sportgeschiedenis te herbeleven in NOS Studio Sport-Archief. Op deze eerste middag gaat de NOS terug naar het EK van 1988. Terug naar de dagen waarin Rinus Michels zijn selectie klaarstoomde voor een uniek toernooi. Dagen waarin de enkel van Marco van Basten centraal stond. Er zijn samenvattingen van alle wedstrijden van Oranje, met uitgebreide terugblikken op de halve finale tegen West-Duitsland en de finale tegen de Sovjet-Unie. Met ook interviews en het feest na afloop. De middag wordt afgesloten met de herhaling van de allereerste aflevering van Andere Tijden Sport uit 2008, over de huldiging en de rondvaart in Amsterdam.
Uitzending :
NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport vanmiddag een uitgebreid terugblik op het door Nederland gewonnen EK voetbal in 1988.

Vanwege de afgelastingen van veel sportevenementen door het coronavirus, duikt Studio Sport de komende zondagen het archief in om gedenkwaardige wedstrijden uit de Nederlandse sportgeschiedenis te herbeleven in NOS Studio Sport-Archief.

Op deze eerste middag gaat de NOS terug naar het EK van 1988. Terug naar de dagen waarin Rinus Michels zijn selectie klaarstoomde voor een uniek toernooi. Dagen waarin de enkel van Marco van Basten centraal stond.

Er zijn samenvattingen van alle wedstrijden van Oranje, met uitgebreide terugblikken op de halve finale tegen West-Duitsland en de finale tegen de Sovjet-Unie. Met ook interviews en het feest na afloop.

De middag wordt afgesloten met de herhaling van de allereerste aflevering van Andere Tijden Sport uit 2008, over de huldiging en de rondvaart in Amsterdam.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV