Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw haakt de eerste logé af na een nacht op de boerderij. AvondOp de vijf boerderijen valt de avond. Het begint een klein beetje te wennen om de hele tijd met z’n vieren te zijn. De boeren brengen ieder op hun eigen manier de avond door met hun drie logés. EerlijkBij boer Jan komen de kaasjes en wijntjes op tafel. Ze spelen een vragenspel waardoor ze elkaar snel beter leren kennen. Jan doet zijn best om zo eerlijk mogelijk antwoord te geven, maar dat zorgt bij zijn vrouwen wel voor het nodige denkwerk. Ze gaan toch iets anders naar hem kijken. VerrassingenDe vrouwen van Geert Jan lachen heel wat af, want de boer heeft allerlei verrassingen voor ze in petto. Bij boer Geert ligt iedereen languit op de bank tv te kijken. Boer Bastiaan heeft gekookt voor zijn dates en bij boerin Annemiek spelen ze een gezelschapsspel. Slapeloze nachtDan volgt een onrustige, voor vrijwel iedereen een slapeloze nacht. Mannen, vrouwen, paarden, koeien, boeren en boerinnen schieten door de hoofden. De dates leren steeds meer over het leven op de boerderij. Kunnen ze zich voorstellen dat dit ooit hún leven is? Voor één iemand is dat in ieder geval niet zo. Boer Geert heeft zin in grote Boer zoekt vrouw-avontuur: "Gewoon lol maken" Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: openhartige Geert Jan wil mensen niet teleurstellen Bekijk deze video » Bizar: Boer zoekt vrouw-deelnemer Geert Jan sleept vrouw voor rechter Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw haakt de eerste logé af na een nacht op de boerderij.

Avond
Op de vijf boerderijen valt de avond. Het begint een klein beetje te wennen om de hele tijd met z’n vieren te zijn. De boeren brengen ieder op hun eigen manier de avond door met hun drie logés.

Eerlijk
Bij boer Jan komen de kaasjes en wijntjes op tafel. Ze spelen een vragenspel waardoor ze elkaar snel beter leren kennen. Jan doet zijn best om zo eerlijk mogelijk antwoord te geven, maar dat zorgt bij zijn vrouwen wel voor het nodige denkwerk. Ze gaan toch iets anders naar hem kijken.

Verrassingen
De vrouwen van Geert Jan lachen heel wat af, want de boer heeft allerlei verrassingen voor ze in petto. Bij boer Geert ligt iedereen languit op de bank tv te kijken. Boer Bastiaan heeft gekookt voor zijn dates en bij boerin Annemiek spelen ze een gezelschapsspel.

Slapeloze nacht
Dan volgt een onrustige, voor vrijwel iedereen een slapeloze nacht. Mannen, vrouwen, paarden, koeien, boeren en boerinnen schieten door de hoofden. De dates leren steeds meer over het leven op de boerderij. Kunnen ze zich voorstellen dat dit ooit hún leven is? Voor één iemand is dat in ieder geval niet zo.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt Vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV