Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Extra uitzendingVanwege het coronavirus is de talkshow Op1 nu elke dag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. Op zondag vormen Jeroen Pauw en Fidan Ekiz het vaste duo. Jeroen Pauw stopte eind vorig jaar als presentator van zijn eigen talkshow Pauw. Omdat Eva Jinek vertrok naar RTL 4 werd de nieuwe talkshow Op1, met vijf wisselende duo's opgezet. Fidan Ekiz behoorde niet tot de vaste duo's, maar viel onlangs al in voor de zieke Sophie Hilbrand. Nu gaan Pauw en Ekiz de komende tijd Op1 op zondag presenteren. Gasten Het dodental loopt op, 43 mensen overleden vandaag aan het Coronavirus. Viroloog Ab Osterhaus over de aantallen en prognoses. Max Daniel, nationaal politiepommandant coronacrisis, ziet hoe de ergernis op straat oploopt nu mensen zich niet de afgesproken regels houden. En Rob Jetten van D66 over of de politiek nog meer in actie moet komen. Professor Eric Snijder van het LUMC werkt aan een virusremmer tegen Corona. Hoe ver is hij en wat zijn de kansen op een echt vaccin? Jeugdjournaal presentator Joris Marseille en journalist puber-expert Saskia Smith over hoe je kinderen en jongeren waarschuwt maar niet te angstig maakt. En huisartsen zijn de eerste die Corona patiënten in het vizier krijgen. De werkdruk loopt op en ze staan voor moeilijke keuzes. We praten met Carin Littooij, Conny van Bentum en Jan Smulders.
Uitzending :
Op1

Extra uitzending
Vanwege het coronavirus is de talkshow Op1 nu elke dag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. Op zondag vormen Jeroen Pauw en Fidan Ekiz het vaste duo.

Jeroen Pauw stopte eind vorig jaar als presentator van zijn eigen talkshow Pauw. Omdat Eva Jinek vertrok naar RTL 4 werd de nieuwe talkshow Op1, met vijf wisselende duo's opgezet.

Fidan Ekiz behoorde niet tot de vaste duo's, maar viel onlangs al in voor de zieke Sophie Hilbrand. Nu gaan Pauw en Ekiz de komende tijd Op1 op zondag presenteren.

Gasten

  • Het dodental loopt op, 43 mensen overleden vandaag aan het Coronavirus. Viroloog Ab Osterhaus over de aantallen en prognoses.

  • Max Daniel, nationaal politiepommandant coronacrisis, ziet hoe de ergernis op straat oploopt nu mensen zich niet de afgesproken regels houden. En Rob Jetten van D66 over of de politiek nog meer in actie moet komen.

  • Professor Eric Snijder van het LUMC werkt aan een virusremmer tegen Corona. Hoe ver is hij en wat zijn de kansen op een echt vaccin?

  • Jeugdjournaal presentator Joris Marseille en journalist puber-expert Saskia Smith over hoe je kinderen en jongeren waarschuwt maar niet te angstig maakt.

  • En huisartsen zijn de eerste die Corona patiënten in het vizier krijgen. De werkdruk loopt op en ze staan voor moeilijke keuzes. We praten met Carin Littooij, Conny van Bentum en Jan Smulders.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV