Mattie & Marieke maken kinderen blij met een draai aan het zakgeld-rad

Mattie & Marieke maken kinderen blij met een draai aan het zakgeld-rad

<em>Mattie &amp; Marieke</em> maken kinderen blij met een draai aan het <em>zakgeld-rad</em> Ook de komende week maken Mattie Valk en Marieke Elsinga een hoop kids blij met het zakgeldrad. Bekijk hierboven de Qmusic-video waarin een jongen 10 euro wint en daar ontzettend blij mee is. Geweldige reactieDe Qmusic-luisteraars vinden het spel goed verzonnen: "Normaal gooien ze met €2500 maar de reactie is nooit zo geweldig als een kind dat €10 wint!", aldus een Instagram-volger. Bekijk hierboven de Qmusic-video met het zakgeld-rad. Bekijk ook Ladies Night: Tjitske Reidinga radeloos door thuiszittende kinderen: "Er brak een oorlog uit" Bekijk deze video » Nicolette Kluijver heeft grote moeite om kinderen thuis te vermaken Bekijk deze video »

Ook de komende week maken Mattie Valk en Marieke Elsinga een hoop kids blij met het zakgeldrad. Bekijk hierboven de Qmusic-video waarin een jongen 10 euro wint en daar ontzettend blij mee is.

Geweldige reactie
De Qmusic-luisteraars vinden het spel goed verzonnen: "Normaal gooien ze met €2500 maar de reactie is nooit zo geweldig als een kind dat €10 wint!", aldus een Instagram-volger.

Bekijk hierboven de Qmusic-video met het zakgeld-rad.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mattie & Marieke maken kinderen blij met een draai aan het zakgeld-rad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier