Beau van Erven Dorens over corona: "Ga niet naar het strand, hoe lekker het ook is"

Beau van Erven Dorens over corona: "Ga niet naar het strand, hoe lekker het ook is"

<em>Beau van Erven Dorens</em> over corona: &quot;Ga niet naar het strand, hoe lekker het ook is&quot; Het zit meerdere bekende Nederlanders helemaal niet lekker dat er zoveel mensen gewoon nog op straat rondlopen terwijl er corona-maatregelen zijn. Dit weekend was het bijvoorbeeld hartstikke druk op de standen van Zandvoort en Bloemendaal. GênantDe BN'ers vinden het niet kunnen en plaatsen daarom massaal oproepen om alsjeblieft binnen te blijven: "Ga niet naar het strand, hoe lekker het ook is", zegt Beau van Erven Dorens. Ook Tim Hofman vindt het gênant, hij krijgt veel filmpjes toegestuurd van mensen die massaal naar buiten gaan. Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video met meerdere BN'ers die de mensheid waarschuwen. Bekijk ook Dringende oproep van Burgemeester Aboutaleb: "Rotterdammers, ga niet naar het strand" Bekijk deze video » Duitsland komt met contactverbod, bekijk corona-persconferentie met Angela Merkel Bekijk deze video »
Entertainment :
Beau van Erven Dorens over corona: "Ga niet naar het strand, hoe lekker het ook is"

Het zit meerdere bekende Nederlanders helemaal niet lekker dat er zoveel mensen gewoon nog op straat rondlopen terwijl er corona-maatregelen zijn. Dit weekend was het bijvoorbeeld hartstikke druk op de standen van Zandvoort en Bloemendaal.

Gênant
De BN'ers vinden het niet kunnen en plaatsen daarom massaal oproepen om alsjeblieft binnen te blijven: "Ga niet naar het strand, hoe lekker het ook is", zegt Beau van Erven Dorens. Ook Tim Hofman vindt het gênant, hij krijgt veel filmpjes toegestuurd van mensen die massaal naar buiten gaan.

Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video met meerdere BN'ers die de mensheid waarschuwen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens over corona: "Ga niet naar het strand, hoe lekker het ook is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV