Typisch Thuis aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Thuis aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Thuis aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week komt het documentraireprogramma Typisch met een serie speciale afleveringen. In Typisch Thuis doen oude bekenden uit eerdere Typisch-series zelf verslag van hun bestaan. Maandag tot en met donderdag om 19:20 uur op NPO 2. ThuisNu de makers van Typisch even niet met hun camera's op pad kunnen, komen de geportretteerden uit voorgaande Typisch-series zelf in actie. Met hun telefoons filmen zij hoe ze in deze bijzondere tijden er thuis toch het beste van proberen te maken. Dagelijks levenOp deze manier geeft Typisch Thuis een unieke inkijk in het dagelijks leven, dat zich voor veel mensen nu noodgedwongen thuis afspeelt. Ook de kijkers thuis kunnen meedoen aan dit programma.
Uitzending :
Typisch Thuis (EO)

Deze week komt het documentraireprogramma Typisch met een serie speciale afleveringen. In Typisch Thuis doen oude bekenden uit eerdere Typisch-series zelf verslag van hun bestaan. Maandag tot en met donderdag om 19:20 uur op NPO 2.

Thuis
Nu de makers van Typisch even niet met hun camera's op pad kunnen, komen de geportretteerden uit voorgaande Typisch-series zelf in actie. Met hun telefoons filmen zij hoe ze in deze bijzondere tijden er thuis toch het beste van proberen te maken.

Dagelijks leven
Op deze manier geeft Typisch Thuis een unieke inkijk in het dagelijks leven, dat zich voor veel mensen nu noodgedwongen thuis afspeelt. Ook de kijkers thuis kunnen meedoen aan dit programma.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Typisch Thuis (EO) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV