Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over coronavirus

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over coronavirus

Kijk hier de persconferentie van de ministers Rutte, Grapperhaus, De Jonge en Van Rijn over de nieuwe, zeer strenge maatregelen terug.

Vandaag (23 maart) houdt het kabinet opnieuw een crisisoverleg met het RIVM over het coronavirus. Daarna geeft premier Mark Rutte weer een persconferentie, bijgestaan door ministers Hugo de Jonge, Ferdinand Grapperhaus en Martin van Rijn.


Bekijk ook


Nieuwe maatregelen?
Gaat het kabinet toch over op een complete lockdown van de Nederlandse samenleving? Of worden er toch andere maatregelen aangekondigd nadat afgelopen weekend is gebleken dat veel mensen zich maar moeilijk kunnen houden aan de adviezen van de regering? Er wordt in ieder geval al druk gespeculeerd over mogelijke nieuwe maatregelen.

Kijk hierboven op maandag 23 maart vanaf +/- 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte over het coronavirus. Hieronder is te zien dat er in Goedemorgen Nederland al druk werd gespeculeerd over nieuwe maatregelen van de overheid.

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over coronavirus Kijk hier de persconferentie van de ministers Rutte, Grapperhaus, De Jonge en Van Rijn over de nieuwe, zeer strenge maatregelen terug. Vandaag (23 maart) houdt het kabinet opnieuw een crisisoverleg met het RIVM over het coronavirus. Daarna geeft premier Mark Rutte weer een persconferentie, bijgestaan door ministers Hugo de Jonge, Ferdinand Grapperhaus en Martin van Rijn. Bekijk ook Video: Mark Rutte irriteert zich aan mensen die te dicht op elkaar staan: "Hou op" Bekijk deze video » Op1 gemist? Jetten neemt eigen coalitie kwalijk: "We zijn te laat begonnen" Bekijk deze video » Nieuwe maatregelen?Gaat het kabinet toch over op een complete lockdown van de Nederlandse samenleving? Of worden er toch andere maatregelen aangekondigd nadat afgelopen weekend is gebleken dat veel mensen zich maar moeilijk kunnen houden aan de adviezen van de regering? Er wordt in ieder geval al druk gespeculeerd over mogelijke nieuwe maatregelen. Kijk hierboven op maandag 23 maart vanaf +/- 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte over het coronavirus. Hieronder is te zien dat er in Goedemorgen Nederland al druk werd gespeculeerd over nieuwe maatregelen van de overheid.
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over coronavirus
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV