NOS Journaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Journaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Journaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending Rond 19:00 uur geeft premier Mark Rutte een persconferentie over de huidige situatie van de coronacrisis in Nederland. Het tijdstip kan nog iets veranderen. De persconferentie is ook live te zien op Gids.tv. CommissieOm 17:00 uur begint de bijeenkomst van de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing. Ze bespreken de meest recente cijfers van het RIVM en bekijken of er extra maatregelen nodig zijn. MaatregelenXander van der Wulp, politiek commentator van de NOS, gaf bij die omroep aan dat het uitgangspunt zondagavond was dat er geen grote drastische maatregelen verwacht worden. Het zou vandaag wel kunnen veranderen. AanwezigenBij het overleg komen onder anderen premier Rutte, de vice-premiers De Jonge, Koolmees en Schouten, minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus, de minister voor Medische Zorg Van Rijn en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid samen. Video: Mark Rutte irriteert zich aan mensen die te dicht op elkaar staan: "Hou op" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over coronavirus Bekijk deze video »
Uitzending :
NOS Journaal

Rond 19:00 uur geeft premier Mark Rutte een persconferentie over de huidige situatie van de coronacrisis in Nederland. Het tijdstip kan nog iets veranderen. De persconferentie is ook live te zien op Gids.tv.

Commissie
Om 17:00 uur begint de bijeenkomst van de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing. Ze bespreken de meest recente cijfers van het RIVM en bekijken of er extra maatregelen nodig zijn.

Maatregelen
Xander van der Wulp, politiek commentator van de NOS, gaf bij die omroep aan dat het uitgangspunt zondagavond was dat er geen grote drastische maatregelen verwacht worden. Het zou vandaag wel kunnen veranderen.

Aanwezigen
Bij het overleg komen onder anderen premier Rutte, de vice-premiers De Jonge, Koolmees en Schouten, minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus, de minister voor Medische Zorg Van Rijn en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid samen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Journaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV