Boer Zoekt Vrouw: Boer Geert Jan laat dames gillen met roze konijnenpak

Boer Zoekt Vrouw: Boer Geert Jan laat dames gillen met roze konijnenpak

Boer Geert Jan doet er in Boer Zoekt Vrouw alles aan om indruk te maken op de vrouwen die bij hem logeren. Hij doet zelfs een heel bijzonder pak voor ze aan.

‘Dit is mijn pyjama’
Geert Jan heeft speciaal voor zijn dates een roze konijnenpak aangetrokken. Dit valt goed in de smaak, hij weet ze aan het lachen en zelfs gillen te krijgen met zijn hysterische outfit. “Dit is mijn pyjama.”

Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw met de logeerweek van boer Geert Jan in zijn konijnenpak in de video hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer Zoekt Vrouw</em>: Boer Geert Jan laat dames gillen met roze konijnenpak Boer Geert Jan doet er in Boer Zoekt Vrouw alles aan om indruk te maken op de vrouwen die bij hem logeren. Hij doet zelfs een heel bijzonder pak voor ze aan. ‘Dit is mijn pyjama’Geert Jan heeft speciaal voor zijn dates een roze konijnenpak aangetrokken. Dit valt goed in de smaak, hij weet ze aan het lachen en zelfs gillen te krijgen met zijn hysterische outfit. “Dit is mijn pyjama.” Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw: Jaagt boer Jan zijn Vera weg met onthulling over drugs? Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw met de logeerweek van boer Geert Jan in zijn konijnenpak in de video hieronder. Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
BZV :
Boer Zoekt Vrouw: Boer Geert Jan laat dames gillen met roze konijnenpak
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: Boer Geert Jan laat dames gillen met roze konijnenpak of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV