Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is Opgelicht?! weer terug met elke dinsdag om 21:30 uur aandacht voor de wereld van fraude, bedrog en oplichting, gepresenteerd door Jaap Jongbloed. ReportagesMet in elke uitzending onthullende reportages, actuele nieuwtjes, reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Deze uitzendingDe onderwerpen in deze eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Opgelicht?! worden later bekendgemaakt.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanaf vanavond is Opgelicht?! weer terug met elke dinsdag om 21:30 uur aandacht voor de wereld van fraude, bedrog en oplichting, gepresenteerd door Jaap Jongbloed.

Reportages
Met in elke uitzending onthullende reportages, actuele nieuwtjes, reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers.

Deze uitzending
De onderwerpen in deze eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Opgelicht?! worden later bekendgemaakt.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opgelicht?! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV