Kijk LIVE naar persconferentie Arie Slob over centrale examens

Kijk LIVE naar persconferentie Arie Slob over centrale examens

Kijk hier de persconferentie van Arie Slob over het niet doorgaan van de centrale examens terug.

Kijk hierboven op dinsdag 24 maart rond 11.30 uur LIVE naar de persconferentie van minister Arie Slob over het niet doorgaan van de centrale examens.

Vandaag (dinsdag 24 maart) werd bekend dat de centrale examens voor alle scholen dit jaar niet door zullen gaan vanwege de uitbraak van het coronavirus. Rond 11.30 uur wordt een persmoment van minister Arie Slob verwacht in het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Tekst gaat door onder video's.


Bekijk ook


Coronacrisis
De scholen zaten al dicht vanwege de coronacrisis en nu worden dus ook de centrale examens tot nader order uitgesteld. Slob zal rond 11.30 uur de pers inlichten in een persconferentie. Wat zijn de gevolgen van het besluit, en is er al nagedacht wat er nu gebeurt met de duizenden scholieren die studievertraging oplopen?

Kijk hierboven op dinsdag 24 maart rond 11.30 uur LIVE naar de persconferentie van Arie Slob over het uitstellen van de centrale examens. Hieronder zie je hoe Arie Slob de scholen een hart onder de riem probeert te steken.

Kijk LIVE naar persconferentie Arie Slob over centrale examens Kijk hier de persconferentie van Arie Slob over het niet doorgaan van de centrale examens terug. Kijk hierboven op dinsdag 24 maart rond 11.30 uur LIVE naar de persconferentie van minister Arie Slob over het niet doorgaan van de centrale examens. Vandaag (dinsdag 24 maart) werd bekend dat de centrale examens voor alle scholen dit jaar niet door zullen gaan vanwege de uitbraak van het coronavirus. Rond 11.30 uur wordt een persmoment van minister Arie Slob verwacht in het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Tekst gaat door onder video's. Bekijk ook Terugkijken: persconferentie kabinet met nieuwe, zeer strenge maatregelen Bekijk deze video » DWDD: Nabeschouwing persconferentie met Geert Mak, Jeroen Dijsselbloem en Splinter Chabot Bekijk deze video » CoronacrisisDe scholen zaten al dicht vanwege de coronacrisis en nu worden dus ook de centrale examens tot nader order uitgesteld. Slob zal rond 11.30 uur de pers inlichten in een persconferentie. Wat zijn de gevolgen van het besluit, en is er al nagedacht wat er nu gebeurt met de duizenden scholieren die studievertraging oplopen? Kijk hierboven op dinsdag 24 maart rond 11.30 uur LIVE naar de persconferentie van Arie Slob over het uitstellen van de centrale examens. Hieronder zie je hoe Arie Slob de scholen een hart onder de riem probeert te steken.
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Arie Slob over centrale examens
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Arie Slob over centrale examens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV