Video: Olympische Spelen uitgesteld, Shinzo Abe en IOC-voorzitter zijn het eens

Video: Olympische Spelen uitgesteld, Shinzo Abe en IOC-voorzitter zijn het eens

Vanmorgen stelde de Japanse premier Shinzo Abe al voor om de Olympische Spelen van de komende zomer, die van 24 juli tot en met 9 augustus zouden plaatsvinden in Tokio, uit te stellen naar vorig jaar. Nu heeft Abe overeenstemming bereikt met de voorzitter van het IOC over uitstel.

Tekst gaat door onder video's.


Bekijk ook


Goedemorgen Nederland
Vanmorgen werd er in het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland al gesproken over het zeer waarschijnlijke uitstel. Volgens windsurfer Kiran Badloe is uitstel de enige juiste oplossing, omdat de gezondheid van sporters en fans van over de hele wereld voorop staat. Tot dat inzicht lijkt IOC-voorzitter Thomas Bach nu ook gekomen te zijn: De Olympische Spelen worden uitgesteld tot de zomer van 2021.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland over de Olympische Spelen hieronder.

Video: <em>Olympische Spelen</em> uitgesteld, Shinzo Abe en IOC-voorzitter zijn het eens Vanmorgen stelde de Japanse premier Shinzo Abe al voor om de Olympische Spelen van de komende zomer, die van 24 juli tot en met 9 augustus zouden plaatsvinden in Tokio, uit te stellen naar vorig jaar. Nu heeft Abe overeenstemming bereikt met de voorzitter van het IOC over uitstel. Tekst gaat door onder video's. Bekijk ook Jinek: Humberto Tan pleit voor uitstel Olympische Spelen: "Twee miljoen bezoekers, dat is onmogelijk" Bekijk deze video » Humberto Tan heeft bizarre cijfers: "Olympische Spelen hebben al 25 miljard gekost" Bekijk deze video » Goedemorgen NederlandVanmorgen werd er in het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland al gesproken over het zeer waarschijnlijke uitstel. Volgens windsurfer Kiran Badloe is uitstel de enige juiste oplossing, omdat de gezondheid van sporters en fans van over de hele wereld voorop staat. Tot dat inzicht lijkt IOC-voorzitter Thomas Bach nu ook gekomen te zijn: De Olympische Spelen worden uitgesteld tot de zomer van 2021. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland over de Olympische Spelen hieronder.
Sport :
Video: Olympische Spelen uitgesteld, Shinzo Abe en IOC-voorzitter zijn het eens
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Olympische Spelen uitgesteld, Shinzo Abe en IOC-voorzitter zijn het eens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV