Martien Meiland boos op Nadège: "Sinds ze bij kapper is geweest gaat het mis"

Martien Meiland boos op Nadège: "Sinds ze bij kapper is geweest gaat het mis"

<em>Martien Meiland</em> boos op Nadège: &quot;Sinds ze bij kapper is geweest gaat het mis&quot; In Chateau Meiland blijven de Meilandjes doorgaan met verbouwen, maar dat gaat niet altijd van een leien dakje. Huishoudster Nadège wil graag een steentje bijdragen, maar daar is Martien niet bepaald over te spreken. "Sins ze bij de kapper is geweest gaat het helemaal mis met haar!" Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur op SBS 6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Gevaarlijke taferelen in zwembad met kleine Claire Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien doodsbang dat Claire zich verwondt met schaar Bekijk deze video »
TV :
Martien Meiland boos op Nadège: "Sinds ze bij kapper is geweest gaat het mis"

In Chateau Meiland blijven de Meilandjes doorgaan met verbouwen, maar dat gaat niet altijd van een leien dakje. Huishoudster Nadège wil graag een steentje bijdragen, maar daar is Martien niet bepaald over te spreken. "Sins ze bij de kapper is geweest gaat het helemaal mis met haar!"

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur op SBS 6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Bekijk ook

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland boos op Nadège: "Sinds ze bij kapper is geweest gaat het mis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV