Dinsdag meidenfilm Mean Girls te zien op RTL 8, bekijk de trailer

Dinsdag meidenfilm Mean Girls te zien op RTL 8, bekijk de trailer

Dinsdag meidenfilm <em>Mean Girls</em> te zien op RTL 8, bekijk de trailer Vanavond is de meidenfilm Mean Girls op tv te zien. Mean girl-Cady heeft vijftien jaar in Afrika gewoond. Nu gaat ze voor het eerst naar een Amerikaanse highschool. Dat blijkt misschien nog wel gevaarlijker dan de Afrikaanse jungle. Zware middelbare school tijdCady, gespeeld door Linday Lohan, gaat namelijk voor het eerst in haar leven naar een Amerikaanse middelbare school, en dat valt haar in Mean Girls behoorlijk zwaar. Bekijk hierboven de trailer van Means Girls. De film is vanavond, woensdag 24 maart, om 20:29 uur te zien op RTL 8. Bekijk ook NOS Stories: Meerdere scholen in China zijn weer open, mondkapjes verplicht Bekijk deze video » Zien: Nicolette van Dam houdt dochter streng in de gaten tijdens dictee Bekijk deze video »
Film :
Dinsdag meidenfilm Mean Girls te zien op RTL 8, bekijk de trailer

Vanavond is de meidenfilm Mean Girls op tv te zien. Mean girl-Cady heeft vijftien jaar in Afrika gewoond. Nu gaat ze voor het eerst naar een Amerikaanse highschool. Dat blijkt misschien nog wel gevaarlijker dan de Afrikaanse jungle.

Zware middelbare school tijd
Cady, gespeeld door Linday Lohan, gaat namelijk voor het eerst in haar leven naar een Amerikaanse middelbare school, en dat valt haar in Mean Girls behoorlijk zwaar.

Bekijk hierboven de trailer van Means Girls. De film is vanavond, woensdag 24 maart, om 20:29 uur te zien op RTL 8.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag meidenfilm Mean Girls te zien op RTL 8, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV