Zien: Dit doen bekende sporters als Tyson Fury en Lionel Messi tijdens Coronacrisis

Zien: Dit doen bekende sporters als Tyson Fury en Lionel Messi tijdens Coronacrisis

Zien: Dit doen bekende sporters als Tyson Fury en Lionel Messi tijdens <em>Coronacrisis</em> De sportwereld ligt momenteel stil vanwege de Coronacrisis en daarom moeten de sporters zichzelf thuis zien te vermaken. Iedereen doet dit op zijn eigen manier. Zo traint Lionel Messi met zijn zoontje, freestyle skiër Andri Ragettli laat zijn kunsten in de woonkamer op creatieve wijze zien en bokser Tyson Fury steekt iedereen een hart onder de riem. Bekijk de video van het AD met een compilatie van bekende sporters en hun activiteiten tijdens de Coronacrisis hierboven. Connie Witteman kart tijdens coronacrisis over de uitgestorven Amsterdamse grachten Bekijk deze video » 24 maart om 20:00 uur het Koningsklappen in het oranje: "Klap het coronavirus de wereld uit" Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Dit doen bekende sporters als Tyson Fury en Lionel Messi tijdens Coronacrisis

De sportwereld ligt momenteel stil vanwege de Coronacrisis en daarom moeten de sporters zichzelf thuis zien te vermaken. Iedereen doet dit op zijn eigen manier. Zo traint Lionel Messi met zijn zoontje, freestyle skiër Andri Ragettli laat zijn kunsten in de woonkamer op creatieve wijze zien en bokser Tyson Fury steekt iedereen een hart onder de riem.

Bekijk de video van het AD met een compilatie van bekende sporters en hun activiteiten tijdens de Coronacrisis hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit doen bekende sporters als Tyson Fury en Lionel Messi tijdens Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV