Bekijk lege straten en stranden in Nederland na strengere maatregelen Coronavirus

Bekijk lege straten en stranden in Nederland na strengere maatregelen Coronavirus

Het lijkt erop dat meer Nederlanders luisteren naar de nog strengere maatregelen van het Kabinet. Maandag werd Nederland opnieuw gevraagd om binnen te blijven, ook is groepsvorming nu verboden in verband met het Coronavirus.

Zelfs stranden zijn leeg
Afgelopen weekend doken nog beelden op van overvolle stranden en mensen die met elkaar aan het sporten waren. Maar dinsdag lijkt het erop dat Nederlanders massaal gehoor hebben gegeven aan de aangescherpte regels. Straten en stations zijn leeg, pleinen en parken en zelfs stranden zijn uitgestorven.

Bekijk beelden van een leeg Nederland van dinsdag 24 maart in een video van NU.nl hieronder.

Bekijk lege straten en stranden in Nederland na <em>strengere maatregelen Coronavirus</em> Het lijkt erop dat meer Nederlanders luisteren naar de nog strengere maatregelen van het Kabinet. Maandag werd Nederland opnieuw gevraagd om binnen te blijven, ook is groepsvorming nu verboden in verband met het Coronavirus. Zelfs stranden zijn leegAfgelopen weekend doken nog beelden op van overvolle stranden en mensen die met elkaar aan het sporten waren. Maar dinsdag lijkt het erop dat Nederlanders massaal gehoor hebben gegeven aan de aangescherpte regels. Straten en stations zijn leeg, pleinen en parken en zelfs stranden zijn uitgestorven. Bekijk ook Marktkoopmannen in Amsterdam balen: "Bij 1,5 meter afstand kan het prima!" Bekijk deze video » Bekijk beelden van een leeg Nederland van dinsdag 24 maart in een video van NU.nl hieronder.
Nieuws :
Bekijk lege straten en stranden in Nederland na strengere maatregelen Coronavirus
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk lege straten en stranden in Nederland na strengere maatregelen Coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV