Peter R. de Vries: 'Politie heeft meer tijd dan ooit voor Corona-maatregelen'

Peter R. de Vries: 'Politie heeft meer tijd dan ooit voor Corona-maatregelen'

Peter R. de Vries gaat in RTL Boulevard dieper in op de nieuwe harde Corona-maatregelen en de handhaving hiervan. “Het gaat er vooral om dat met deze maatregelen een nieuwe norm wordt gesteld, een nieuwe maatstaf. Waarvan iedereen weet: daar moeten we ons aan houden.”

‘Politie zit ruim in zijn vel’
Volgens de misdaadverslaggever heeft de politie genoeg capaciteit voor handhaving. “Ik denk dat de politie meer dan ooit ruim in zijn jasje zit, in zijn vel zit. We hebben geen sportactiviteiten meer. Het uitgaansleven ligt helemaal stil”, zegt De Vries. “Ik denk dat de politie eigenlijk meer tijd dan ooit heeft om zich met dit soort dingen bezig te houden.”

Bekijk het hele verhaal van Peter R. de Vries in de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Peter R. de Vries</em>: 'Politie heeft meer tijd dan ooit voor Corona-maatregelen' Peter R. de Vries gaat in RTL Boulevard dieper in op de nieuwe harde Corona-maatregelen en de handhaving hiervan. “Het gaat er vooral om dat met deze maatregelen een nieuwe norm wordt gesteld, een nieuwe maatstaf. Waarvan iedereen weet: daar moeten we ons aan houden.” ‘Politie zit ruim in zijn vel’Volgens de misdaadverslaggever heeft de politie genoeg capaciteit voor handhaving. “Ik denk dat de politie meer dan ooit ruim in zijn jasje zit, in zijn vel zit. We hebben geen sportactiviteiten meer. Het uitgaansleven ligt helemaal stil”, zegt De Vries. “Ik denk dat de politie eigenlijk meer tijd dan ooit heeft om zich met dit soort dingen bezig te houden.” Bekijk ook Peter R. de Vries over coronavirus: "Mensen op strand zijn niet asociaal" Bekijk deze video » Bekijk het hele verhaal van Peter R. de Vries in de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Peter R. de Vries: 'Politie heeft meer tijd dan ooit voor Corona-maatregelen'
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries: 'Politie heeft meer tijd dan ooit voor Corona-maatregelen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV