Artsen Topdokters waarschuwen voor Corona: ‘We leven in oorlog zonder bommen’

Artsen Topdokters waarschuwen voor Corona: ‘We leven in oorlog zonder bommen’

De artsen uit de serie Topdokters doen een boekje open over wat zij nu allemaal meemaken met de uitbraak van het Coronavirus. Zij waarschuwen in RTL Boulevard voor de ziekte die snel uit de hand kan lopen. “Het is een sniper”, zegt chirurg Emiel Rutgers. “We leven in een oorlog zonder bommen, maar met snipers.”

Bekijk het fragment van RTL Boulevard met de verhalen van Topdokters hieronder.

Topdokters is elke dinsdag om 21.25 uur te zien bij RTL 4. Heb je Topdokters gemist? Je kunt fragmenten en afleveringen terugkijken via Gids.tv.

Artsen <em>Topdokters</em> waarschuwen voor Corona: ‘We leven in oorlog zonder bommen’ De artsen uit de serie Topdokters doen een boekje open over wat zij nu allemaal meemaken met de uitbraak van het Coronavirus. Zij waarschuwen in RTL Boulevard voor de ziekte die snel uit de hand kan lopen. “Het is een sniper”, zegt chirurg Emiel Rutgers. “We leven in een oorlog zonder bommen, maar met snipers.” Bekijk ook Video: Zanger René Karst in ziekenhuis met Corona: ‘Ik hoop dat ik erdoor kom’ Bekijk deze video » Bekijk het fragment van RTL Boulevard met de verhalen van Topdokters hieronder. Topdokters is elke dinsdag om 21.25 uur te zien bij RTL 4. Heb je Topdokters gemist? Je kunt fragmenten en afleveringen terugkijken via Gids.tv.
TV :
Artsen Topdokters waarschuwen voor Corona: ‘We leven in oorlog zonder bommen’
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Artsen Topdokters waarschuwen voor Corona: ‘We leven in oorlog zonder bommen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV