DWDD gemist? Britt Dekker in actie voor Skypen met ouderen tijdens Coronacrisis

DWDD gemist? Britt Dekker in actie voor Skypen met ouderen tijdens Coronacrisis

Britt Dekker komt in actie voor ouderen tijdens de Coronacrisis. Ze kwam op het idee door opnames in een verzorgingstehuis voor haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen, zo vertelt ze bij DWDD.

‘Het doet ze heel veel goed’
“Omdat ik van die mensen ben gaan houden dacht ik: nu komt de lockdown. Ik weet al hoe eenzaam ze zijn. Ik wil contact met ze houden.” Britt ging skypen met ouderen en roept daarom iedereen op om zijn of haar oude iPad in te leveren bij verzorgingstehuizen en vooral te Skypen met eenzame ouderen. “Zo kunnen we de eenzaamheid misschien niet stoppen, maar het doet ze wel heel veel goed.”

Bekijk het fragment van DWDD in de video hieronder.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je De Wereld Draait Door gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>DWDD</em> gemist? Britt Dekker in actie voor Skypen met ouderen tijdens Coronacrisis Britt Dekker komt in actie voor ouderen tijdens de Coronacrisis. Ze kwam op het idee door opnames in een verzorgingstehuis voor haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen, zo vertelt ze bij DWDD. ‘Het doet ze heel veel goed’“Omdat ik van die mensen ben gaan houden dacht ik: nu komt de lockdown. Ik weet al hoe eenzaam ze zijn. Ik wil contact met ze houden.” Britt ging skypen met ouderen en roept daarom iedereen op om zijn of haar oude iPad in te leveren bij verzorgingstehuizen en vooral te Skypen met eenzame ouderen. “Zo kunnen we de eenzaamheid misschien niet stoppen, maar het doet ze wel heel veel goed.” Bekijk ook Britt Dekker over Coronacrisis: ‘Liever failliet dan dat ik al mijn hoofdpersonen omleg’ Bekijk deze video » Bekijk het fragment van DWDD in de video hieronder. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je De Wereld Draait Door gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
DWDD gemist? Britt Dekker in actie voor Skypen met ouderen tijdens Coronacrisis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Britt Dekker in actie voor Skypen met ouderen tijdens Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier