Nyassa Alberta (Tina!) op DWDD's Podium van de Gedeelde Smart

Nyassa Alberta (Tina!) op DWDD's Podium van de Gedeelde Smart

Op het Podium van de Gedeelde Smart staat, in navolging op het emotionele optreden van het trio Wibi, Willeke en Waylon, Nyassa Alberta.

Ze was bezig met de rol van haar leven als Tina Turner in de musical ‘Tina’. Anderhalve maand na de prèmiere werd de stekker uit de productie getrokken. Vandaag zingt ze een van Ike & Tina Turner's topnummers: River Deep, Mountain High.

Bekijk het prachtige fragment uit DWDD hieronder.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je De Wereld Draait Door gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Nyassa Alberta (Tina!) op DWDD's Podium van de Gedeelde Smart Op het Podium van de Gedeelde Smart staat, in navolging op het emotionele optreden van het trio Wibi, Willeke en Waylon, Nyassa Alberta. Ze was bezig met de rol van haar leven als Tina Turner in de musical ‘Tina’. Anderhalve maand na de prèmiere werd de stekker uit de productie getrokken. Vandaag zingt ze een van Ike & Tina Turner's topnummers: River Deep, Mountain High. Bekijk ook Typhoon vraagt Matthijs van Nieuwkerk in DWDD drie dingen waar hij dankbaar voor is Bekijk deze video » DWDD gemist? Britt Dekker in actie voor Skypen met ouderen tijdens Coronacrisis Bekijk deze video » DWDD: Epke Zonderland en Dafne Schippers gaan voor Olympische Spelen 2021 Bekijk deze video » DWDD gemist? Het allerlaatste boek van de maand! Bekijk deze video » Bekijk het prachtige fragment uit DWDD hieronder. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je De Wereld Draait Door gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nyassa Alberta (Tina!) op DWDD's Podium van de Gedeelde Smart
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nyassa Alberta (Tina!) op DWDD's Podium van de Gedeelde Smart of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV