Video: Koning Willem-Alexander op bezoek in gezondheidscentrum Tilburg

Video: Koning Willem-Alexander op bezoek in gezondheidscentrum Tilburg

Video: Koning Willem-Alexander op bezoek in gezondheidscentrum Tilburg Koning Willem-Alexander heeft dinsdagmiddag in Tilburg een bezoek gebracht aan een gezondheidscentrum. Aldaar heeft hij met eigen ogen gezien hoe in er Noord-Brabant wordt gevochten tegen het nieuwe coronavirus. Bekijk: Toespraak van Koning Willem-Alexander over de coronacrisis Bekijk deze video » Bij de Tilburgse GGD werd op 27 februari de eerste besmetting met het coronavirus vastgesteld. De Koning sprak met medische deskundigen en ging op bezoek bij het callcenter. VerschrikkelijkOok sprak ons staatshoofd met vertegenwoordigers van de GGD, brandweer, politie en betrokken bestuurders over de bestrijding van het virus. De koning zei achteraf dat we in een "verschrikkelijke en moeilijke tijd" leven. Bekijk ook YouTuber Kalvijn maakt grappige video van speech Koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Toespraak minister Martin van Rijn over Coronacrisis: ‘Dit is een sprint en marathon’ Bekijk deze video » ThuisisolatieKoning Willem-Alexander en koningin Máxima annuleerden vorige week al hun geplande werkbezoeken. Het koningspaar moest van de Oostenrijkse autoriteiten in thuisisolatie nadat er in Lech meerdere corona-besmettingen waren vastgesteld. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Bekijk het fragment van het bezoek van de Koning hierboven.
Royals :
Video: Koning Willem-Alexander op bezoek in gezondheidscentrum Tilburg

Koning Willem-Alexander heeft dinsdagmiddag in Tilburg een bezoek gebracht aan een gezondheidscentrum. Aldaar heeft hij met eigen ogen gezien hoe in er Noord-Brabant wordt gevochten tegen het nieuwe coronavirus.

Bij de Tilburgse GGD werd op 27 februari de eerste besmetting met het coronavirus vastgesteld. De Koning sprak met medische deskundigen en ging op bezoek bij het callcenter.

Verschrikkelijk
Ook sprak ons staatshoofd met vertegenwoordigers van de GGD, brandweer, politie en betrokken bestuurders over de bestrijding van het virus. De koning zei achteraf dat we in een "verschrikkelijke en moeilijke tijd" leven.

Thuisisolatie
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima annuleerden vorige week al hun geplande werkbezoeken. Het koningspaar moest van de Oostenrijkse autoriteiten in thuisisolatie nadat er in Lech meerdere corona-besmettingen waren vastgesteld.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Bekijk het fragment van het bezoek van de Koning hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Koning Willem-Alexander op bezoek in gezondheidscentrum Tilburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV