De Rijdende Rechter over autoconflict gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Rijdende Rechter over autoconflict gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Rijdende Rechter over autoconflict gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van De Rijdende Rechter gaat mr. Reid naar Hollandsche Rading. Hij buigt zich over een zaak tussen een klant en een garagehouder. Kleine beurtCarmen Ploeg heeft twee auto's in gebruik: eentje privé, eentje zakelijk. Omdat ze geen twee meer nodig heeft en rustig na wil denken over welke van de twee ze wil houden, laat ze bij garage Hartendorp een APK inplannen. Bij de garage staat echter naast de APK ook een kleine beurt in de agenda. Geen beurtEr ontstaat een welles-nietes situatie waarbij Carmen aangeeft dat ze haar situatie duidelijk heeft gemaakt en dat ze persé geen beurt wilde, tot ze een keuze had gemaakt over de auto's. Hartendorp zegt echter dat mevrouw mondeling heeft aangegeven dat er een beurt uitgevoerd mocht worden, als de kosten van de APK minimaal zouden zijn. Aan mr. Reid de taak om orde te scheppen in deze zaak. Bizar: Boer zoekt vrouw-deelnemer Geert Jan sleept vrouw voor rechter Bekijk deze video »
Uitzending :
De Rijdende Rechter

In deze aflevering van De Rijdende Rechter gaat mr. Reid naar Hollandsche Rading. Hij buigt zich over een zaak tussen een klant en een garagehouder.

Kleine beurt
Carmen Ploeg heeft twee auto's in gebruik: eentje privé, eentje zakelijk. Omdat ze geen twee meer nodig heeft en rustig na wil denken over welke van de twee ze wil houden, laat ze bij garage Hartendorp een APK inplannen. Bij de garage staat echter naast de APK ook een kleine beurt in de agenda.

Geen beurt
Er ontstaat een welles-nietes situatie waarbij Carmen aangeeft dat ze haar situatie duidelijk heeft gemaakt en dat ze persé geen beurt wilde, tot ze een keuze had gemaakt over de auto's. Hartendorp zegt echter dat mevrouw mondeling heeft aangegeven dat er een beurt uitgevoerd mocht worden, als de kosten van de APK minimaal zouden zijn. Aan mr. Reid de taak om orde te scheppen in deze zaak.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Rijdende Rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV