Antoinette Hertsenberg over DWDD-blunder: "Volgens mij heb ik gevoelig moment verstoord"

Antoinette Hertsenberg over DWDD-blunder: "Volgens mij heb ik gevoelig moment verstoord"

Maandagavond (23 maart) gebeurde er tijdens de uitzending van De wereld draait door iets opvallends: tijdens een optreden van Willeke Alberti, Wibi Soerjadi en Waylon was er plotseling een duidelijk niet voor tv bedoelde promo van Radar te zien. Presentatrice Antoinette Hertsenberg heeft wel door dat hiermee een gevoelig moment verstoord werd.

Antoinette Hertsenberg over DWDD-blunder: "Volgens mij heb ik gevoelig moment verstoord" Maandagavond (23 maart) gebeurde er tijdens de uitzending van De wereld draait door iets opvallends: tijdens een optreden van Willeke Alberti, Wibi Soerjadi en Waylon was er plotseling een duidelijk niet voor tv bedoelde promo van Radar te zien. Presentatrice Antoinette Hertsenberg heeft wel door dat hiermee een gevoelig moment verstoord werd. VoorbereidenHertsenberg was zich net aan het voorbereiden op de promo en de uitzending toen iemand achter de schermen per ongeluk naar de verkeerde studio schakelde, waardoor ze pontificaal in beeld te zien was. In de Radio 538-ochtendshow van Frank Dane reageert ze op het incident. Zij vertelt dat ze zich van geen kwaad bewust was en niets doorhad. Bekijk het gesprek van Frank Dane met Antoinette Hertsenberg hierboven. Bekijk ook Bekijk Waylon's laatste optreden in DWDD met Afscheid Zonder Pijn Bekijk deze video » DWDD Podium van de Gedeelde Smart: Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi Bekijk deze video »
TV :
Antoinette Hertsenberg over DWDD-blunder: "Volgens mij heb ik gevoelig moment verstoord"

Voorbereiden
Hertsenberg was zich net aan het voorbereiden op de promo en de uitzending toen iemand achter de schermen per ongeluk naar de verkeerde studio schakelde, waardoor ze pontificaal in beeld te zien was. In de Radio 538-ochtendshow van Frank Dane reageert ze op het incident. Zij vertelt dat ze zich van geen kwaad bewust was en niets doorhad.

Bekijk het gesprek van Frank Dane met Antoinette Hertsenberg hierboven.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Antoinette Hertsenberg over DWDD-blunder: "Volgens mij heb ik gevoelig moment verstoord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV