Video: minister Arie Slob hint op langere sluiting scholen, ook na 6 april

Video: minister Arie Slob hint op langere sluiting scholen, ook na 6 april

Nederlandse scholen blijven waarschijnlijk ook na 6 april nog gesloten. Daar hintte minister Arie Slob van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gisteravond (24 maart) op in Op1. In Goedemorgen Nederland wordt deze ontwikkeling besproken met kamerlid Michel Rog (CDA).

Tekst gaat verder onder video's.


Bekijk ook


Onderzoek
Het is het gevolg van een onderzoek van het RIVM over het besmettingsgevaar van kinderen en hun rol in de verspreiding van het coronavirus, dat langer op zich laat wachten dan gepland. Volgens Rog is het belangrijk om te wachten op de uitkomst van het rapport en hij kan zich dan ook goed voorstellen dat de sluiting van de scholen op 6 april niet wordt opgeheven.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: minister Arie Slob hint op langere sluiting scholen, ook na 6 april Nederlandse scholen blijven waarschijnlijk ook na 6 april nog gesloten. Daar hintte minister Arie Slob van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gisteravond (24 maart) op in Op1. In Goedemorgen Nederland wordt deze ontwikkeling besproken met kamerlid Michel Rog (CDA). Tekst gaat verder onder video's. Bekijk ook NOS Stories: Eindexamens gaan niet door vanwege corona Bekijk deze video » Terugkijken: persconferentie Arie Slob over centrale examens Bekijk deze video » OnderzoekHet is het gevolg van een onderzoek van het RIVM over het besmettingsgevaar van kinderen en hun rol in de verspreiding van het coronavirus, dat langer op zich laat wachten dan gepland. Volgens Rog is het belangrijk om te wachten op de uitkomst van het rapport en hij kan zich dan ook goed voorstellen dat de sluiting van de scholen op 6 april niet wordt opgeheven. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder.
TV :
Video: minister Arie Slob hint op langere sluiting scholen, ook na 6 april
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: minister Arie Slob hint op langere sluiting scholen, ook na 6 april of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV