Jinek gemist? Zijn we niet bang genoeg voor Corona?

Jinek gemist? Zijn we niet bang genoeg voor Corona?

Jinek gemist? Zijn we niet bang genoeg voor Corona? Opiniepeiler Gijs Rademaker praat met Eva Jinek over de angst van de Nederlanders voor het Coronavirus: "Als het gaat om zelf ziek worden dan zie je dat zo'n 60% zich daar een beetje tot heel veel zorgen over maakt." Niet iedereen is bangHij vervolgt: "Het gaat vooral om de angst die mensen hebben om hun naasten te besmetten." Maar hoe groot is die angst dan echt, als je ziet dat mensen nog steeds massaal naar buiten gaan? "Niet iedereen is bang. Misschien zijn we niet bang genoeg", aldus Rademaker. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Rachid Finge van Google over nepnieuws tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens vervangt Jinek per 1 mei met talkshow Beau Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Zijn we niet bang genoeg voor Corona?

Opiniepeiler Gijs Rademaker praat met Eva Jinek over de angst van de Nederlanders voor het Coronavirus: "Als het gaat om zelf ziek worden dan zie je dat zo'n 60% zich daar een beetje tot heel veel zorgen over maakt."

Niet iedereen is bang
Hij vervolgt: "Het gaat vooral om de angst die mensen hebben om hun naasten te besmetten." Maar hoe groot is die angst dan echt, als je ziet dat mensen nog steeds massaal naar buiten gaan? "Niet iedereen is bang. Misschien zijn we niet bang genoeg", aldus Rademaker. Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Zijn we niet bang genoeg voor Corona? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV