Kijk LIVE naar briefing RIVM voor Tweede Kamer

Kijk LIVE naar briefing RIVM voor Tweede Kamer

Kijk LIVE naar briefing RIVM voor Tweede Kamer Op woensdag 25 maart wordt de Tweede Kamer door het RIVM bijgepraat over de stand van zaken wat betreft het coronavirus. Onder anderen Jaap van Dissel, directeur van RIVM, is aanwezig om de Kamerleden in te lichten. MaatregelenAfgelopen maandag (23 maart) kondigde het kabinet nieuwe, zeer strenge maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus nog meer in te dammen. Zo is er onder meer een samenscholingsverbod ingesteld voor groepen vanaf drie mensen. Kijk hierboven LIVE naar de briefing van het RIVM voor de Tweede Kamerleden. Bekijk ook Bekijk lege straten en stranden in Nederland na strengere maatregelen Coronavirus Bekijk deze video » Coronavirus: Waarom ook jongeren zich gewoon aan maatregelen moeten houden Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar briefing RIVM voor Tweede Kamer

Op woensdag 25 maart wordt de Tweede Kamer door het RIVM bijgepraat over de stand van zaken wat betreft het coronavirus. Onder anderen Jaap van Dissel, directeur van RIVM, is aanwezig om de Kamerleden in te lichten.

Maatregelen
Afgelopen maandag (23 maart) kondigde het kabinet nieuwe, zeer strenge maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus nog meer in te dammen. Zo is er onder meer een samenscholingsverbod ingesteld voor groepen vanaf drie mensen.

Kijk hierboven LIVE naar de briefing van het RIVM voor de Tweede Kamerleden.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar briefing RIVM voor Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV