"Huizenprijzen zakken vooralsnog niet echt door coronacrisis"

"Huizenprijzen zakken vooralsnog niet echt door coronacrisis"

"Huizenprijzen zakken vooralsnog niet echt door coronacrisis" Veel mensen vragen zich af wat de coronacrisis doet met de huizenmarkt. Zullen de huizenprijzen wellicht omlaag gaan? "Dat valt wel mee. De periode is nog heel kort waar we het over hebben", stelt Onno Hoes, voorzitter van de grootste makelaarsorganisatie van Nederland. Meer onzekerheidHij vervolgt: "Er is wel veel meer onzekerheid bij mensen. Ze verwachten dat de huizenprijzen gaan zakken. Maar in die korte termijn is dat nog te onzichtbaar. Daarnaast is de rente nog steeds laag. Zolang de inkomens stabiel blijven is er eigenlijk op die markt niet zoveel aan de hand", aldus Hoes. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Video: minister Arie Slob hint op langere sluiting scholen, ook na 6 april Bekijk deze video » Mark Rutte bezoekt IC en is zwaar onder de indruk: "Dit is echt" Bekijk deze video »
Nieuws :
"Huizenprijzen zakken vooralsnog niet echt door coronacrisis"

Veel mensen vragen zich af wat de coronacrisis doet met de huizenmarkt. Zullen de huizenprijzen wellicht omlaag gaan? "Dat valt wel mee. De periode is nog heel kort waar we het over hebben", stelt Onno Hoes, voorzitter van de grootste makelaarsorganisatie van Nederland.

Meer onzekerheid
Hij vervolgt: "Er is wel veel meer onzekerheid bij mensen. Ze verwachten dat de huizenprijzen gaan zakken. Maar in die korte termijn is dat nog te onzichtbaar. Daarnaast is de rente nog steeds laag. Zolang de inkomens stabiel blijven is er eigenlijk op die markt niet zoveel aan de hand", aldus Hoes. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op "Huizenprijzen zakken vooralsnog niet echt door coronacrisis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV