Prins Charles besmet met coronavirus: milde klachten en in thuisisolatie

Prins Charles besmet met coronavirus: milde klachten en in thuisisolatie

Prins Charles besmet met coronavirus: milde klachten en in thuisisolatie Prins Charles (71) is besmet geraakt met het coronavirus, zo is zojuist bekend gemaakt. Hij heeft milde klachten maar verkeert verder in goede gezondheid. De afgelopen dagen is hij gewoon aan het werk geweest, vanuit huis. Camilla is niet besmet geraakt. ThuisisolatieBeiden zitten momenteel in thuisisolatie in hun woning in Schotland. Nadat de twee symptomen vertoonden is door de National Health Service besloten hen te testen op het virus. Waar de prins besmet is geraakt is niet bekend gemaakt. Bekijk het nieuwsbericht van Sky News over de besmetting hierboven. Bekijk ook Mark Rutte bezoekt IC en is zwaar onder de indruk: "Dit is echt" Bekijk deze video » Video: Prins Charles heeft corona, hoe erg is het? Bekijk deze video »
Nieuws :
Prins Charles besmet met coronavirus: milde klachten en in thuisisolatie

Prins Charles (71) is besmet geraakt met het coronavirus, zo is zojuist bekend gemaakt. Hij heeft milde klachten maar verkeert verder in goede gezondheid. De afgelopen dagen is hij gewoon aan het werk geweest, vanuit huis. Camilla is niet besmet geraakt.

Thuisisolatie
Beiden zitten momenteel in thuisisolatie in hun woning in Schotland. Nadat de twee symptomen vertoonden is door de National Health Service besloten hen te testen op het virus. Waar de prins besmet is geraakt is niet bekend gemaakt. Bekijk het nieuwsbericht van Sky News over de besmetting hierboven.

Praat mee
Reageer hieronder op 'Prins Charles besmet met coronavirus: milde klachten en in thuisisolatie'


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV