BN'er in quarantaine: Bibi Breijman gepijnigd door dochter Teddy: "Aauww!"

BN'er in quarantaine: Bibi Breijman gepijnigd door dochter Teddy: "Aauww!"

Bibi Breijman zit net als veel andere BN’ers ook in quarantaine. Gelukkig is dochtertje Teddy altijd aanwezig om haar af te leiden, maar dat gaat niet altijd goed… Breijman wordt namelijk flink gepijnigd door Teddy: “Aaauww!”

Tekst gaat door onder video's.


Bekijk ook


Haar
Breijman heeft zichzelf een nieuwe coupe aangemeten en heeft voor het eerst in lange tijd vlechten in haar haar. Dat vindt Teddy maar vreemd: ze kijkt vol verbazing naar het nieuwe haar van haar moeder en besluit er eens flink aan te trekken. Dat was niet de bedoeling, want Breijman gilt het uit van de pijn.

Bekijk de beelden van Bibi Breijman hieronder.

BN'er in quarantaine: Bibi Breijman gepijnigd door dochter Teddy: "Aauww!" Bibi Breijman zit net als veel andere BN’ers ook in quarantaine. Gelukkig is dochtertje Teddy altijd aanwezig om haar af te leiden, maar dat gaat niet altijd goed… Breijman wordt namelijk flink gepijnigd door Teddy: “Aaauww!” Tekst gaat door onder video's. Bekijk ook Video: Bibi Breijman wil dat haar dochtertje met Chantal Janzens zoontje trouwt Bekijk deze video » Video: Bibi Breijman zegt sorry na boze berichten uit zorg over mondkapjes Bekijk deze video » HaarBreijman heeft zichzelf een nieuwe coupe aangemeten en heeft voor het eerst in lange tijd vlechten in haar haar. Dat vindt Teddy maar vreemd: ze kijkt vol verbazing naar het nieuwe haar van haar moeder en besluit er eens flink aan te trekken. Dat was niet de bedoeling, want Breijman gilt het uit van de pijn. Bekijk de beelden van Bibi Breijman hieronder.
Show :
BN'er in quarantaine: Bibi Breijman gepijnigd door dochter Teddy: "Aauww!"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'er in quarantaine: Bibi Breijman gepijnigd door dochter Teddy: "Aauww!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV