Video: Prins Charles heeft corona, hoe erg is het?

Video: Prins Charles heeft corona, hoe erg is het?

Video: Prins Charles heeft corona, hoe erg is het? Overal ter wereld en zeker in het Verenigd Koninkrijk was het zojuist breaking news: Prins Charles is besmet geraakt door het Coronavirus. Hoe gaat het met hem?"Hij heeft milde klachten. Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat 80% van de mensen die getroffen worden alleen met milde symptomen te maken krijgen", aldus de BBC. De prins had griepgerelateerde symptomen waardoor hij is getest. Dat geldt overigens ook voor zijn vrouw, Camilla Parker Bowls. Zij is echter niet besmet geraakt. ThuisisolatieDe 71-jarige Charles verkeert in goede gezondheid en heeft de afgelopen dagen, net als normaal, vanuit zijn huis in Schotland gewerkt. Daar zit hij momenteel in thuisisolatie. Bekijk de video van BBC News hierboven. Bekijk ook Mark Rutte bezoekt IC en is zwaar onder de indruk: "Dit is echt" Bekijk deze video » Prins Charles besmet met coronavirus: milde klachten en in thuisisolatie Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Prins Charles heeft corona, hoe erg is het?

Overal ter wereld en zeker in het Verenigd Koninkrijk was het zojuist breaking news: Prins Charles is besmet geraakt door het Coronavirus.

Hoe gaat het met hem?
"Hij heeft milde klachten. Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat 80% van de mensen die getroffen worden alleen met milde symptomen te maken krijgen", aldus de BBC. De prins had griepgerelateerde symptomen waardoor hij is getest. Dat geldt overigens ook voor zijn vrouw, Camilla Parker Bowls. Zij is echter niet besmet geraakt.

Thuisisolatie
De 71-jarige Charles verkeert in goede gezondheid en heeft de afgelopen dagen, net als normaal, vanuit zijn huis in Schotland gewerkt. Daar zit hij momenteel in thuisisolatie. Bekijk de video van BBC News hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Prins Charles heeft corona, hoe erg is het? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV