Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus (donderdag 26 maart)

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus (donderdag 26 maart)

Kijk hier het debat van donderdag 26 maart over de coronacrisis terug.

Kijk hierboven op donderdag 26 maart vanaf +/- 10.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus.

Een week na het verhitte debat over het coronavirus in de Tweede Kamer, waarbij minister Bruno Bruins flauwviel en vervolgens aftrad, staat er opnieuw een debat op het programma. Op donderdag 26 maart zullen de Tweede Kamer-leden opnieuw in gesprek gaan over de aanpak van het coronavirus.

Tekst gaat door onder video's.


Bekijk ook


Strenge maatregelen
Vorige week pleitten Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Geert Wilders (PVV) als enigen voor een totale lockdown van de samenleving en daar lijkt het nu erg veel op, nadat het kabinet afgelopen maandag (23 maart) nieuwe, strenge maatregelen heeft aangekondigd. Wat vinden de Kamerleden van de nieuwe aanpak?

Kijk hierboven op donderdag 26 maart vanaf +/- 10.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus. Hieronder kun je het laatste deel van het debat van woensdag 18 maart terugkijken.

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus (donderdag 26 maart) Kijk hier het debat van donderdag 26 maart over de coronacrisis terug. Kijk hierboven op donderdag 26 maart vanaf +/- 10.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus. Een week na het verhitte debat over het coronavirus in de Tweede Kamer, waarbij minister Bruno Bruins flauwviel en vervolgens aftrad, staat er opnieuw een debat op het programma. Op donderdag 26 maart zullen de Tweede Kamer-leden opnieuw in gesprek gaan over de aanpak van het coronavirus. Tekst gaat door onder video's. Bekijk ook Minister Bruno Bruins bedolven onder steun: "Ik heb diep respect voor hem" Bekijk deze video » Terugkijken: Nieuwe maatregelen coronavirus en aftreden Bruno Bruins Bekijk deze video » Strenge maatregelenVorige week pleitten Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Geert Wilders (PVV) als enigen voor een totale lockdown van de samenleving en daar lijkt het nu erg veel op, nadat het kabinet afgelopen maandag (23 maart) nieuwe, strenge maatregelen heeft aangekondigd. Wat vinden de Kamerleden van de nieuwe aanpak? Kijk hierboven op donderdag 26 maart vanaf +/- 10.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus. Hieronder kun je het laatste deel van het debat van woensdag 18 maart terugkijken.
Live :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus (donderdag 26 maart)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus (donderdag 26 maart) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV