Video: Davina Michelle probeert succes 17 miljoen mensen te verklaren

Video: Davina Michelle probeert succes 17 miljoen mensen te verklaren

Video: <em>Davina Michelle</em> probeert succes <em>17 miljoen mensen</em> te verklaren Davina Michelle scoort momenteel een megahit met het nummer 17 miljoen mensen, waarvan de tekst werd aangepast vanwege de coronacrisis. Het nummer, een duet met Snelle, staat momenteel op nummer één in de Nederlandse Spotify Top 50. Ze praat erover met Eva Jinek: "Ik denk dat het een heel herkenbaar en vertrouwd liedje is." Oud en nieuw komt samenZe vervolgt: "Door de tekst die Snelle heeft gemaakt, die enorm over deze situatie gaat, raakt het mensen extra. Misschien is het waar oud en nieuw samenkomt." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook ZIEN: Davina Michelle & Snelle: 17 miljoen mensen Bekijk deze video » Eric van Tijn vindt 17 Miljoen Mensen van Davina Michelle en Snelle ‘waanzinnig goed’ Bekijk deze video »
TV :
Video: Davina Michelle probeert succes 17 miljoen mensen te verklaren

Davina Michelle scoort momenteel een megahit met het nummer 17 miljoen mensen, waarvan de tekst werd aangepast vanwege de coronacrisis. Het nummer, een duet met Snelle, staat momenteel op nummer één in de Nederlandse Spotify Top 50. Ze praat erover met Eva Jinek: "Ik denk dat het een heel herkenbaar en vertrouwd liedje is."

Oud en nieuw komt samen
Ze vervolgt: "Door de tekst die Snelle heeft gemaakt, die enorm over deze situatie gaat, raakt het mensen extra. Misschien is het waar oud en nieuw samenkomt." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Davina Michelle probeert succes 17 miljoen mensen te verklaren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV