Braziliaanse president Bolsonaro over corona: "Terugkeren naar het normale leven"

Braziliaanse president Bolsonaro over corona: "Terugkeren naar het normale leven"

Braziliaanse president Bolsonaro over corona: "Terugkeren naar het normale leven" De Braziliaanse president Bolsonaro vindt dat het land weer het normale leven moet oppakken, en dat de strenge coronamaatregelen opgeheven moeten worden. De Braziliaanse bevolking is het hier niet mee eens en protesteert door op pannen te slaan. In Brazilië zijn op dit moment ongeveer 2.200 mensen met het virus besmet, 46 mensen zijn eraan overleden, volgens de cijfers. Bekijk hierboven de NOS Stories-video met daarin de uitspraak van de president. Bekijk ook Zien: Brazilianen protesteren luidruchtig met pannengetrommel tegen president Bolsonaro Bekijk deze video » De Jensen Show over coronacrisis: "Geen wonder dat iedereen in de war is" Bekijk deze video »
Nieuws :
Braziliaanse president Bolsonaro over corona: "Terugkeren naar het normale leven"

De Braziliaanse president Bolsonaro vindt dat het land weer het normale leven moet oppakken, en dat de strenge coronamaatregelen opgeheven moeten worden.

De Braziliaanse bevolking is het hier niet mee eens en protesteert door op pannen te slaan. In Brazilië zijn op dit moment ongeveer 2.200 mensen met het virus besmet, 46 mensen zijn eraan overleden, volgens de cijfers.

Bekijk hierboven de NOS Stories-video met daarin de uitspraak van de president.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Braziliaanse president Bolsonaro over corona: "Terugkeren naar het normale leven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV