Goed voor elkaar: Cliniclowns worden zelf in het zonnetje gezet door Frans Bauer

Goed voor elkaar: Cliniclowns worden zelf in het zonnetje gezet door Frans Bauer

Goed voor elkaar: Cliniclowns worden zelf in het zonnetje gezet door Frans Bauer Vanavond, 25 maart, kunnen we genieten van een nieuwe aflevering van het programma Goed voor elkaar op RTL 4. Dit keer met de Cliniclowns. Mooi momentIn Goed voor elkaar volgt Frans Bauer alledaagse helden, die het leven van de mensen om hen heen verbeteren: "Dankbaar en blij dat ik deze fantastische mensen heb mogen ontmoeten", vertelde Frans eerder in een interview. Vanavond om 20.30 uur zie je hoe de Cliniclowns zelf in het zonnetje worden gezet. Wat een mooi moment! Bekijk het fragment van Goed voor elkaar hieronder. Het programma Goed voor elkaar is elke woensdag wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Goed voor elkaar terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans Bauer komt vanaf 3 maart met nieuw RTL-programma Goed Voor Elkaar Bekijk deze video » Goed Voor Elkaar: Frans Bauer in tent opgesloten door Cliniclowns Bekijk deze video »
TV :
Goed voor elkaar: Cliniclowns worden zelf in het zonnetje gezet door Frans Bauer

Vanavond, 25 maart, kunnen we genieten van een nieuwe aflevering van het programma Goed voor elkaar op RTL 4. Dit keer met de Cliniclowns.

Mooi moment
In Goed voor elkaar volgt Frans Bauer alledaagse helden, die het leven van de mensen om hen heen verbeteren: "Dankbaar en blij dat ik deze fantastische mensen heb mogen ontmoeten", vertelde Frans eerder in een interview. Vanavond om 20.30 uur zie je hoe de Cliniclowns zelf in het zonnetje worden gezet. Wat een mooi moment!

Bekijk het fragment van Goed voor elkaar hieronder.

Het programma Goed voor elkaar is elke woensdag wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Goed voor elkaar terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goed voor elkaar: Cliniclowns worden zelf in het zonnetje gezet door Frans Bauer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV