Bekijk trailer docuserie Gewoon Boef over controversiële rapper Boef

Bekijk trailer docuserie Gewoon Boef over controversiële rapper Boef

Bekijk trailer docuserie <em>Gewoon Boef</em> over controversiële rapper Boef Boef is misschien wel de controversieelste rapper van Nederland en dus wordt het hoog tijd dat zijn echte verhaal naar buiten komt. In de openhartige documentaireserie Gewoon Boef laat hij zien wat zich in zijn leven afspeelt en doet hij ook voor het eerst een boekje open over zijn pijnlijke jeugdjaren. Rauw, open en eerlijk: ook Boefs verlatingsangst en zijn zelfdestructieve kant worden in beeld gebracht. De driedelige documentaireserie Gewoon Boef is vanaf vrijdag 8 mei te zien op Videoland. Bekijk de trailer van Gewoon Boef hierboven. Bekijk ook Boef wordt rijkste rapper van Nederland met loonstrookje van 2,5 miljoen Bekijk deze video » Rapper Boef koopt gigantische villa: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer docuserie Gewoon Boef over controversiële rapper Boef

Boef is misschien wel de controversieelste rapper van Nederland en dus wordt het hoog tijd dat zijn echte verhaal naar buiten komt. In de openhartige documentaireserie Gewoon Boef laat hij zien wat zich in zijn leven afspeelt en doet hij ook voor het eerst een boekje open over zijn pijnlijke jeugdjaren. Rauw, open en eerlijk: ook Boefs verlatingsangst en zijn zelfdestructieve kant worden in beeld gebracht.

De driedelige documentaireserie Gewoon Boef is vanaf vrijdag 8 mei te zien op Videoland. Bekijk de trailer van Gewoon Boef hierboven.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer docuserie Gewoon Boef over controversiële rapper Boef of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV