Professor Sucharit Bhakdi over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten"

Professor Sucharit Bhakdi over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten"

De reactie van de media op het coronavirus is absurd en heel erg gevaarlijk. Dat zegt de vooraanstaande professor Sucharit Bhakdi. Hij was onder meer hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz: “In de meeste gevallen leidt besmetting niet tot klachten."

99.5% krijgt geen of milde klachten
Wees niet te bang voor het coronavirus: “In Zuid-Korea stierf uiteindelijk 1 procent van de patiënten,” zei de serieuze wetenschapper. En het is goed mogelijk dat de sterfte in werkelijkheid nog een stuk lager zal uitvallen, aangezien je niet met zekerheid kunt zeggen of een patiënt aan het virus of aan de onderliggende aandoening is overleden, meldt Ninefornews. “99,5 % van de mensen die besmet raken, krijgt geen of milde klachten,” zegt dr. Bhakdi. Hij benadrukte dat het om die reden onjuist en gevaarlijk is om ze ‘patiënten’ te noemen: “Besmetting staat niet gelijk aan ziekte,” aldus dr. Bhakdi.

Niet altijd sprake van 'Coronadoden'
Volgens de professor wordt er onterecht gesproken van ‘coronadoden’ omdat virussen normaal gesproken niet de uiteindelijke doodsoorzaak zijn, maar de ziekte die mensen al bij hun dragen zoals astma of een longontsteking. Hij vindt de extreme maatregelen die zijn afgekondigd dan ook absurd en heel erg gevaarlijk. “We verkorten de levensverwachting van miljoenen mensen en de verwoestende impact op de wereldeconomie vormt voor talloze mensen een bedreiging. Al deze maatregelen leiden tot zelfvernietiging en collectieve zelfmoord,” besloot Bhakdi.

Bekijk het interview met professor Bhakdi hieronder:

Professor <em>Sucharit Bhakdi</em> over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten&quot; De reactie van de media op het coronavirus is absurd en heel erg gevaarlijk. Dat zegt de vooraanstaande professor Sucharit Bhakdi. Hij was onder meer hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz: “In de meeste gevallen leidt besmetting niet tot klachten." 99.5% krijgt geen of milde klachtenWees niet te bang voor het coronavirus: “In Zuid-Korea stierf uiteindelijk 1 procent van de patiënten,” zei de serieuze wetenschapper. En het is goed mogelijk dat de sterfte in werkelijkheid nog een stuk lager zal uitvallen, aangezien je niet met zekerheid kunt zeggen of een patiënt aan het virus of aan de onderliggende aandoening is overleden, meldt Ninefornews. “99,5 % van de mensen die besmet raken, krijgt geen of milde klachten,” zegt dr. Bhakdi. Hij benadrukte dat het om die reden onjuist en gevaarlijk is om ze ‘patiënten’ te noemen: “Besmetting staat niet gelijk aan ziekte,” aldus dr. Bhakdi. De Jensen Show over corona: "Angst is niet nodig. Word wakker!" Bekijk deze video » Niet altijd sprake van 'Coronadoden'Volgens de professor wordt er onterecht gesproken van ‘coronadoden’ omdat virussen normaal gesproken niet de uiteindelijke doodsoorzaak zijn, maar de ziekte die mensen al bij hun dragen zoals astma of een longontsteking. Hij vindt de extreme maatregelen die zijn afgekondigd dan ook absurd en heel erg gevaarlijk. “We verkorten de levensverwachting van miljoenen mensen en de verwoestende impact op de wereldeconomie vormt voor talloze mensen een bedreiging. Al deze maatregelen leiden tot zelfvernietiging en collectieve zelfmoord,” besloot Bhakdi. Lars' opa is overleden aan corona: "Hij is zijn huis niet eens uit geweest, toch besmet" Bekijk deze video » Bekijk het interview met professor Bhakdi hieronder:
Nieuws :
Professor Sucharit Bhakdi over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Professor Sucharit Bhakdi over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV