Corona in Brazilië: Politie-helikopter blaast strandgangers omver, bekijk de beelden

Corona in Brazilië: Politie-helikopter blaast strandgangers omver, bekijk de beelden

Corona in Brazilië: Politie-helikopter blaast strandgangers omver, bekijk de beelden Veel Brazilianen zijn boos na het tv-optreden van president Bolsonaro, waarin hij vertelde dat mensen "gewoon hun dagelijkse leven moeten oppakken." Bolsonar: "Alleen mensen ouder dan 60 zijn een risicogroep voor corona. Dus waarom worden de scholen gesloten?", vraagt hij zich tijdens zijn toespraak hardop af. Een deel van de Brazilianen is het met de president eens, en het andere deel niet. De laatste groep protesteerde de afgelopen dagen met pannengetrommel vanuit hun huizen. Braziliaanse president Bolsonaro over corona: "Terugkeren naar het normale leven" Bekijk deze video » Helikopter blaast badgasten het strand afEn de Brazilianen die de corona-quarantaine niet serieus nemen willen liever uitwaaien aan de kust. Dit is te zien in de bovenstaande video. Een politie-helikopter in Brazilië blaast de badgasten van het strand af, omdat ze zich niet houden aan de corona-quarantaine. Bekijk hierboven de video waarin te zien is dat de Braziliaanse politie hun badgasten van het strand afblazen. Professor Sucharit Bhakdi over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten" Bekijk deze video »
Nieuws :
Corona in Brazilië: Politie-helikopter blaast strandgangers omver, bekijk de beelden

Veel Brazilianen zijn boos na het tv-optreden van president Bolsonaro, waarin hij vertelde dat mensen "gewoon hun dagelijkse leven moeten oppakken." Bolsonar: "Alleen mensen ouder dan 60 zijn een risicogroep voor corona. Dus waarom worden de scholen gesloten?", vraagt hij zich tijdens zijn toespraak hardop af. Een deel van de Brazilianen is het met de president eens, en het andere deel niet. De laatste groep protesteerde de afgelopen dagen met pannengetrommel vanuit hun huizen.

Helikopter blaast badgasten het strand af
En de Brazilianen die de corona-quarantaine niet serieus nemen willen liever uitwaaien aan de kust. Dit is te zien in de bovenstaande video. Een politie-helikopter in Brazilië blaast de badgasten van het strand af, omdat ze zich niet houden aan de corona-quarantaine.

Bekijk hierboven de video waarin te zien is dat de Braziliaanse politie hun badgasten van het strand afblazen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Corona in Brazilië: Politie-helikopter blaast strandgangers omver, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV