Video: Waarom zijn er geen speciale corona-regels voor studentenhuizen?

Video: Waarom zijn er geen speciale corona-regels voor studentenhuizen?

Video: Waarom zijn er geen speciale corona-regels voor studentenhuizen? Julia in dit filmpje snapt niet dat er nog geen speciale corona-regels zijn voor studentenwoningen, en studente Lisanne zegt dat ze zelf maar in huis afspraken hebben gemaakt over wat ze doen als iemand ziek wordt. Ze hoopt dat er meer studentenhuizen zijn die regels en afspraken gaan maken. Bekijk hierboven de NOS Stories video over de vraag naar corona-regels in studentenhuizen. Bekijk ook Professor Sucharit Bhakdi over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten" Bekijk deze video » Corona in Brazilië: Politie-helikopter blaast strandgangers omver, bekijk de beelden Bekijk deze video »

Julia in dit filmpje snapt niet dat er nog geen speciale corona-regels zijn voor studentenwoningen, en studente Lisanne zegt dat ze zelf maar in huis afspraken hebben gemaakt over wat ze doen als iemand ziek wordt. Ze hoopt dat er meer studentenhuizen zijn die regels en afspraken gaan maken.

Bekijk hierboven de NOS Stories video over de vraag naar corona-regels in studentenhuizen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Waarom zijn er geen speciale corona-regels voor studentenhuizen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier