Danny Vera zingt Hold On And Let Go bij DWDD: Podium van de Gedeelde Smart

Danny Vera zingt Hold On And Let Go bij DWDD: Podium van de Gedeelde Smart

Danny Vera zingt Hold On And Let Go bij DWDD: Podium van de Gedeelde Smart Danny Vera was te gast bij De Wereld Draait Door: Podium van de Gedeelde Smart. Hij zou eigenlijk in een uitverkochte AFAS LIVE staan en heeft zijn theatershows moeten schrappen. Hij schreef thuis een nieuw nummer en speelde deze tijdens de uitzending. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vindt Ronald Molendijk-imitatie van Danny Vera verschrikkelijk Bekijk deze video » Zien: Danny Vera zingt 'Hold On To Let Go' Bekijk deze video »
Muziek :
Danny Vera zingt Hold On And Let Go bij DWDD: Podium van de Gedeelde Smart

Danny Vera was te gast bij De Wereld Draait Door: Podium van de Gedeelde Smart. Hij zou eigenlijk in een uitverkochte AFAS LIVE staan en heeft zijn theatershows moeten schrappen. Hij schreef thuis een nieuw nummer en speelde deze tijdens de uitzending.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Danny Vera zingt Hold On And Let Go bij DWDD: Podium van de Gedeelde Smart of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV