Video: Zo overleeft Miljuschka Witzenhausen de coronacrisis

Video: Zo overleeft Miljuschka Witzenhausen de coronacrisis

Video: Zo overleeft Miljuschka Witzenhausen de coronacrisis De thuisisolatie is voor veel mensen niet heel erg leuk. Miljuschka Witzenhausen maakt er toch het beste van. De presentatrice heeft nu enorm veel tijd om dingen te doen die er eerst bij in schoten. Bij RTL Boulevard vertelt ze hoe ze deze dagen door komt. Bekijk de hele video met Miljuschka Witzenhausen bij RTL Boulevard hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Trijntje Oosterhuis zingt Fragile voor politiemensen bij RTL Boulevard Bekijk deze video » RTL Boulevard: Luv'-zangeressen reageren op boek van Patty Brard Bekijk deze video »
TV :
Video: Zo overleeft Miljuschka Witzenhausen de coronacrisis

De thuisisolatie is voor veel mensen niet heel erg leuk. Miljuschka Witzenhausen maakt er toch het beste van. De presentatrice heeft nu enorm veel tijd om dingen te doen die er eerst bij in schoten. Bij RTL Boulevard vertelt ze hoe ze deze dagen door komt.

Bekijk de hele video met Miljuschka Witzenhausen bij RTL Boulevard hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Zo overleeft Miljuschka Witzenhausen de coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV