Steenrijk, Straatarm: 'Als ik iets wil, kopen papa en mama het gelijk!'

Steenrijk, Straatarm: 'Als ik iets wil, kopen papa en mama het gelijk!'

<em>Steenrijk, Straatarm:</em> 'Als ik iets wil, kopen papa en mama het gelijk!' De familie Hofland heeft het erg goed in Bonaire. Ook de kinderen komen niets te kort. Ze vertellen tijdens het programma dat hun ouders veel voor ze kopen. "Als ik iets wil, kopen papa en mama het gelijk." Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Steenrijk, Straatarm gemist? Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Steenrijk, Straatarm gemist? Denise mag liedje opnemen: ‘Het is een droom!’ Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Dit arme gezin heeft het zwaar zonder lieve man en vader Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, Straatarm: 'Als ik iets wil, kopen papa en mama het gelijk!'

De familie Hofland heeft het erg goed in Bonaire. Ook de kinderen komen niets te kort. Ze vertellen tijdens het programma dat hun ouders veel voor ze kopen. "Als ik iets wil, kopen papa en mama het gelijk."

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Steenrijk, Straatarm gemist? Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: 'Als ik iets wil, kopen papa en mama het gelijk!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV