Op1: Aura Timen van het RIVM: 'Nog te vroeg om een daling te zien'

Op1: Aura Timen van het RIVM: 'Nog te vroeg om een daling te zien'

Op1: Aura Timen van het RIVM: 'Nog te vroeg om een daling te zien' Het RIVM meldde dat er in totaal 356 doden en 6412 bevestigde besmettingen zijn met het coronavirus. Het aantal besmettingen lijkt af te nemen. Aura Timen vertelt bij Op1 over de laatste ontwikkelingen. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Video: minister Arie Slob hint op langere sluiting scholen, ook na 6 april Bekijk deze video » Woensdag bij Op1: o.a. Saskia Belleman, Henk Krol en Suse van Kleef Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Aura Timen van het RIVM: 'Nog te vroeg om een daling te zien'

Het RIVM meldde dat er in totaal 356 doden en 6412 bevestigde besmettingen zijn met het coronavirus. Het aantal besmettingen lijkt af te nemen. Aura Timen vertelt bij Op1 over de laatste ontwikkelingen.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Aura Timen van het RIVM: 'Nog te vroeg om een daling te zien' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV