Op1: Coronapatiënten vertellen over hun ervaringen met coronavirus

Op1: Coronapatiënten vertellen over hun ervaringen met coronavirus

<em>Op1</em>: Coronapatiënten vertellen over hun ervaringen met coronavirus Fedor Lammers en Peter-Paul Zwanikken zijn aan het bijkomen van hun besmetting van het coronavirus. Via een skype-verbinding vertellen ze over hun ervaringen. "Het is een hel", zegt Peter-Paul. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Woensdag bij Op1: o.a. Saskia Belleman, Henk Krol en Suse van Kleef Bekijk deze video » Op1: Aura Timen van het RIVM: 'Nog te vroeg om een daling te zien' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Coronapatiënten vertellen over hun ervaringen met coronavirus

Fedor Lammers en Peter-Paul Zwanikken zijn aan het bijkomen van hun besmetting van het coronavirus. Via een skype-verbinding vertellen ze over hun ervaringen. "Het is een hel", zegt Peter-Paul.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Coronapatiënten vertellen over hun ervaringen met coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV