Op1: Henk Krol maakt zich grote zorgen om ouderen tijdens coronacrisis

Op1: Henk Krol maakt zich grote zorgen om ouderen tijdens coronacrisis

<em>Op1:</em> Henk Krol maakt zich grote zorgen om ouderen tijdens coronacrisis Henk Krol maakt zich grote zorgen om ouderen tijdens de coronacrisis. Hij hoort vanuit zijn achterban ook veel zorgen. "Die man die me opbelt en zegt: ‘mijn vrouw heeft Alzheimer, zij snapt niet wat er aan de hand is. En ik mag haar niet opzoeken!’ Als je dit meemaakt op die leeftijd… dat is verschrikkelijk", zegt Krol. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Video: Zo overleeft Miljuschka Witzenhausen de coronacrisis Bekijk deze video » Hart van Nederland: Alpe d'HuZes uitgesteld vanwege coronacrisis Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Henk Krol maakt zich grote zorgen om ouderen tijdens coronacrisis

Henk Krol maakt zich grote zorgen om ouderen tijdens de coronacrisis. Hij hoort vanuit zijn achterban ook veel zorgen. "Die man die me opbelt en zegt: ‘mijn vrouw heeft Alzheimer, zij snapt niet wat er aan de hand is. En ik mag haar niet opzoeken!’ Als je dit meemaakt op die leeftijd… dat is verschrikkelijk", zegt Krol.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Henk Krol maakt zich grote zorgen om ouderen tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV