De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier de hele uitzending DWDD Special: Abdelhak Nouri BoekHet is bijna drie jaar geleden dat Abdelhak Nouri, oftewel Appie, onwel werd tijdens een oefenwedstrijd van Ajax. Bij de reanimatie die volgde liep hij hersenschade op, waardoor zijn veelbelovende carrière in de knop brak. Morgen verschijnt het boek ‘Abdelhak Nouri, een onvervulde droom’ van Khalid Kasem, vertrouwenspersoon van de familie Nouri. Reden voor ons om de hele uitzending te wijden aan de positieve, verbindende voetballer. GastenAan tafel: Nouri’s vader Mohammed, zijn twee broers Mo en Abderrahim en zijn goede vrienden en teamgenoten Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn. Ook auteur Khalid Kasem neemt plaats. Humberto Tan is vanavond onze tafelheer. Lied voor AppieAli B is groot bewonderaar van Appie, hij gaf zijn jongste zoon zelfs de naam ‘Nouri’. Samen met Douwe Bob schreef hij een lied voor Nouri.
Uitzending :
De Wereld Draait Door

DWDD Special: Abdelhak Nouri

Boek
Het is bijna drie jaar geleden dat Abdelhak Nouri, oftewel Appie, onwel werd tijdens een oefenwedstrijd van Ajax. Bij de reanimatie die volgde liep hij hersenschade op, waardoor zijn veelbelovende carrière in de knop brak. Morgen verschijnt het boek ‘Abdelhak Nouri, een onvervulde droom’ van Khalid Kasem, vertrouwenspersoon van de familie Nouri. Reden voor ons om de hele uitzending te wijden aan de positieve, verbindende voetballer.

Gasten
Aan tafel: Nouri’s vader Mohammed, zijn twee broers Mo en Abderrahim en zijn goede vrienden en teamgenoten Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn. Ook auteur Khalid Kasem neemt plaats. Humberto Tan is vanavond onze tafelheer.

Lied voor Appie
Ali B is groot bewonderaar van Appie, hij gaf zijn jongste zoon zelfs de naam ‘Nouri’. Samen met Douwe Bob schreef hij een lied voor Nouri.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Wereld Draait Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV