Floortje terug naar het einde van de wereld in Groenland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje terug naar het einde van de wereld in Groenland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje terug naar het einde van de wereld in Groenland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Floortje Dessing terugkeert gaat in deze aflevering van 'Floortje terug naar het einde van de wereld' terug naar Groenland. Ingevroren zeilbootIn het eerste seizoen bezocht Floortje de Franse familie Brossier op hun ingevroren zeilboot in Canada. Nu zoekt ze hen opnieuw op. -30 gradenNegen maanden per jaar woonden Eric, zijn vrouw en twee jonge dochters op deze boot, midden op het ijs. Buitentemperaturen van -30, ijsberen op de loer, maar óók schommelen aan de giek en op de sneeuwscooter naar school. AnkerWonen ze nog steeds op deze ijskoude, maar bijzondere plek? Of hebben ze hun anker ergens anders uitgegooid? Floortje Dessing geraakt door verhaal Miriam bij bezoek aan Nieuw-Zeeland Bekijk deze video » DWDD gemist? Floortje Dessing: Lessen in thuisblijven Bekijk deze video »
Uitzending :
Floortje terug naar het einde van de wereld

Floortje Dessing terugkeert gaat in deze aflevering van 'Floortje terug naar het einde van de wereld' terug naar Groenland.

Ingevroren zeilboot
In het eerste seizoen bezocht Floortje de Franse familie Brossier op hun ingevroren zeilboot in Canada. Nu zoekt ze hen opnieuw op.

-30 graden
Negen maanden per jaar woonden Eric, zijn vrouw en twee jonge dochters op deze boot, midden op het ijs. Buitentemperaturen van -30, ijsberen op de loer, maar óók schommelen aan de giek en op de sneeuwscooter naar school.

Anker
Wonen ze nog steeds op deze ijskoude, maar bijzondere plek? Of hebben ze hun anker ergens anders uitgegooid?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Floortje terug naar het einde van de wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV