Jinek gemist? André Kuipers sprak met psychiater tijdens ruimtereis

Jinek gemist? André Kuipers sprak met psychiater tijdens ruimtereis

Kijk donderdag 26 maart vanaf 16.00 uur hier LIVE naar het verhaal van André Kuipers en andere ruimtevaarders over leven in isolatie en quarantaine.

Een isolement kan iemand al snel te veel worden, astronaut André Kuipers weet daar alles van. Hij doet bij Jinek een boekje open over irritaties die kunnen optreden terwijl je samen met anderen in een kleine ruimte zit.

'Zodat het niet uit de hand loopt'
“Er kan weleens irritatie optreden, je kan wel wrijvingen krijgen met de andere bemanningsleden”, vertelt Kuipers over zijn ruimtereis. Daarom hebben de astronauten tijdens de reis regelmatig een gesprek met een psychiater. “Om te zorgen dat het niet uit de hand loopt.”

Bekijk het fragment van Jinek met het verhaal van André Kuipers in de video hieronder.

Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Heb je Jinek gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jinek gemist? André Kuipers sprak met psychiater tijdens ruimtereis Kijk donderdag 26 maart vanaf 16.00 uur hier LIVE naar het verhaal van André Kuipers en andere ruimtevaarders over leven in isolatie en quarantaine. Een isolement kan iemand al snel te veel worden, astronaut André Kuipers weet daar alles van. Hij doet bij Jinek een boekje open over irritaties die kunnen optreden terwijl je samen met anderen in een kleine ruimte zit. 'Zodat het niet uit de hand loopt'“Er kan weleens irritatie optreden, je kan wel wrijvingen krijgen met de andere bemanningsleden”, vertelt Kuipers over zijn ruimtereis. Daarom hebben de astronauten tijdens de reis regelmatig een gesprek met een psychiater. “Om te zorgen dat het niet uit de hand loopt.” Bekijk ook Pauw gemist? Astronaut André Kuipers lanceert Spacebuzz Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek met het verhaal van André Kuipers in de video hieronder. Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Heb je Jinek gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? André Kuipers sprak met psychiater tijdens ruimtereis
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? André Kuipers sprak met psychiater tijdens ruimtereis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV