Ladies Night: Kiki Schippers zingt liedje Een Mooi Gebaar over gebarentolk Irma Sluis

Ladies Night: Kiki Schippers zingt liedje Een Mooi Gebaar over gebarentolk Irma Sluis

Kiki Schippers heeft over de gebarentolk Irma Sluis, die vaak persconferenties van het Kabinet vertaalt voor doven en slechthorenden, een liedje gemaakt. De zangeres heeft een aantal van haar gebaren vrij vertaald naar het liedje Een Mooi Gebaar, en ze zingt het live bij Ladies Night.

Bekijk het fragment van Ladies Night in de video hieronder.

Ladies Night is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op Net 5. Heb je Ladies Night gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ladies Night</em>: Kiki Schippers zingt liedje <em>Een Mooi Gebaar</em> over gebarentolk Irma Sluis Kiki Schippers heeft over de gebarentolk Irma Sluis, die vaak persconferenties van het Kabinet vertaalt voor doven en slechthorenden, een liedje gemaakt. De zangeres heeft een aantal van haar gebaren vrij vertaald naar het liedje Een Mooi Gebaar, en ze zingt het live bij Ladies Night. Bekijk ook Ladies Night: Tjitske Reidinga wordt ‘knettergek’ van puberzoons in quarantaine Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Ladies Night in de video hieronder. Ladies Night is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op Net 5. Heb je Ladies Night gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ladies Night: Kiki Schippers zingt liedje Een Mooi Gebaar over gebarentolk Irma Sluis
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ladies Night: Kiki Schippers zingt liedje Een Mooi Gebaar over gebarentolk Irma Sluis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV