The Voice Kids: Marco Borsato vervangen door coach Ilse DeLange in finale

The Voice Kids: Marco Borsato vervangen door coach Ilse DeLange in finale

Ilse DeLange zal in de finale van The Voice Kids het stokje overnemen van Marco Borsato, die momenteel een burn-out heeft.

Opgelet: The Voice Kids begint vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4.

Ilse de Lange
Marco heeft aangegeven al zijn werkzaamheden dit jaar stil te leggen. Ilse DeLange die al eerder als coach in The Voice te zien is geweest zal Marco vervangen. Alle afleveringen van The Voice Kids zijn inmiddels opgenomen, behalve de finale.

Gaat de finale door?
Of de live-finale op 1 mei plaatsvindt, is nog niet bekend. RTL laat het volgende weten: "Voor een beslissing rondom deze finale houden RTL en producent ITV het nieuws van het RIVM nauwlettend in de gaten. De finale van The Voice Kids komt er hoe dan ook. We zijn nu aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn."

Bekijk hieronder de The Voice Kids-promo van vrijdag 27 maart.

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Kids</em>: <em>Marco Borsato</em> vervangen door coach <em>Ilse DeLange</em> in finale Ilse DeLange zal in de finale van The Voice Kids het stokje overnemen van Marco Borsato, die momenteel een burn-out heeft. Opgelet: The Voice Kids begint vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4. Ilse de LangeMarco heeft aangegeven al zijn werkzaamheden dit jaar stil te leggen. Ilse DeLange die al eerder als coach in The Voice te zien is geweest zal Marco vervangen. Alle afleveringen van The Voice Kids zijn inmiddels opgenomen, behalve de finale. Gaat de finale door?Of de live-finale op 1 mei plaatsvindt, is nog niet bekend. RTL laat het volgende weten: "Voor een beslissing rondom deze finale houden RTL en producent ITV het nieuws van het RIVM nauwlettend in de gaten. De finale van The Voice Kids komt er hoe dan ook. We zijn nu aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn." Bekijk hieronder de The Voice Kids-promo van vrijdag 27 maart. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Voice Kids: Draaien de coaches voor de 'gekke' Thomas? Bekijk deze video » Opgelet: The Voice Kids begint vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4 Bekijk deze video »
TV :
The Voice Kids: Marco Borsato vervangen door coach Ilse DeLange in finale
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids: Marco Borsato vervangen door coach Ilse DeLange in finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen